bruk glutenfri havregryn og sjekk at sjokoladen og proteinpulveret er glutenfritt. Det har seg sånn at jeg er stor fan av kjappe og greie løsninger, hvis det gjør
Bruk stavmikser eller blender til å blende havregryn og nøtter/frø til grovt mel. Perfekt turkos, ettermiddags snack eller når man rett og slett har lyst på noe DIGG
Denne smuldrepaien er laget med bare sammalt speltmel og hele havregryn. Bildeopplastningen på blogg har gått ekstremt tregt i kveld, det har passet dårlig, ettersom jeg har satt meg et lite mål om at jeg fremover skal klare å blogge litt tidligere på kvelden
Oppskrifta kan blant anna rulles til kuler og brukes til snacks, lages som en energibar man kan ta med på farten eller som småbiter man kan drysse over havregrøten, frukostblandinga, pannekakene også videre
Det betyr bakehelg og bakesøndag for mange, og da håper jeg det kan friste med julecookies av den litt sunnere varianten laget uten tilsatt sukker og med litt havremel eller havregryn for å øke innholdet av gode næringsstoffer Disse ble rett og slett improvisert frem på slump (som det alltid blir for min del), men her er i alle fall cirkamål
Ha i det tørre (mel, havregryn, natron, vaniljesukker) og bland godt sammen. Det er jo ikke til å legge skjul på at når man har en slik stor database med oppskrifter, så kan man finne litt for enhver smak
De blir harde når de avkjøler. I flasken har jeg hjemmelaget mandelmelk med sjokoladesmak. 1,25 dl smeltet smør, rapsolje eller kokosa 1,25 dl SukrinGold 1,25 dl havregryn og/eller kokosmasse 2 egg 0,5 ts salt 1 ts bakepulver 2 dl Fibramel eller mandelmel hvis du ønsker lavkarbo variant 50 gram mørk sjokolade. Del så deigen opp i 20 biter og rull små kuler. Du kan steke 3 av ganger per "plate" du har. Navnet er Fitfocuse Stort Smil Desiree 20 kjeks. 1,25 dl havregryn
Blend cashewnøtter og havregryn i en blender til fint mel. Her kommer oppskrift på raw sjokolade, fudge, kakedeigkuler, carob pletter og peanøttsmør munnfuller
Under finner du oppskrift på sjokoladeboller med havregryn. Lag kuler av deigen, og rull de i kokosmasse, gojibær, hakkede nøtter eller noe annet godt du har liggende
Er du plaget med allergi har min kjære nettvenn Charlote laget en allergivennlig variant her. Jeg ba selvfølgelig om oppskriften og siden den gang har jeg bakt kjeksene 3-4 ganger i året, og alltid til jul selv om det ikke er noe typisk julekake. 6 dl havregryn, kuttet til mel i en foodprosessor. Formes til en stor pølse og legges i en brødpose i kjøleskapet i ca 30 minutter. Skjær deigpølsa i biter og rull ut ca 75 ganske storekuler. 6 dl havregryn, kuttet til mel i en foodprosessor
I stedet for å skjære opp barer, kan du trille kuler. Har du dårlig tid om morgenen. Du kan fint lage et stort lager og oppbevare i fryser, eventuelt kjøleskap