Dessuten har man heller lystpånoe friskt og sommerlig, fremfor det litt tunge søte. I hele sommer har både bakeskills og snoplagingskills fått ligget på hylla
over med engang de har kommet ut av ovnen. Stekes på nederste rille. Hvert år feires FN dagen i barnehagen, og i kjent stil stiller jeg med noegodt til kaffen
For ganske nøyaktig ett år siden ble jeg kontaktet av storkjøkkenkonsulent Egil Johansen som hadde funnet meg via denne bloggen fordi han trengte en med ernæringsutdannelse og kompetanse til å kunne bli med på et kantineprosjekt for videregående skoler i Møre og Romsdal Fylkeskommune (Og så trakk det ikke akkurat ned at jeg har journalistutdannelse og skrivebakgrunn når det skulle skrives en kantineveileder av all informasjonen vi skulle samle inn)
I dag hadde jeg lystpå en såkalt oppkarbing. Om dette er så veldig nødvendig når jeg klager over at jeg ligger litt etter skjema kan man jo spørre seg, men fra fredag og utover blir en av de travleste ukene i hele mitt liv tror jeg – det er knapt så jeg rekker å spise og sove, så dette er nok helt på sin plass
Denne retten har Lise Finckenhagen prøvd seg på, og da må vi vel kunne si at den er kvalitetssikret. mai vil vi presentere oppskrifter som du enten kan lage ferdig dagen før, eller forberede slik at det blir lite jobb på selve dagen
med noen dråper kanelessens - fås i spesialforretninger eller på nett). Mal på mandelkvern to ganger, og bland så melis godt inn (ferdigmalte mandler fås kjøpt i spesialforretninger)
Jeg er ikke noe fan av sjokoladepålegg hver dag, på matpakker, turer osv, men så lenge man harnoen regler på det og barna vet om disse reglene er det så absolutt innafor