Man kan bestemme selv hva type man vil bruke, kjøttdeig, karbonadedeig, svinekjøttdeig, kyllingkjøttdeig eller kjøttkakedeig som gilde har kommet med nå
Likevel er det dager hvor jeg ikke har tid eller lyst til å så mye som kutte opp en gulrot, og de dagene er jeg veldig glad for at det finnes enkle løsninger i butikkene
I dag deler jeg en oppskrift som vi i den senere tid harlaget ved flere anledninger. Menylauget har gitt ut egen kokebok om kjøtt i samarbeid med The Flying Culinary Circus
En kyllingfilet byttes enkelt ut med en soyafilet, kjøttdeig erstattes med vegetarfarse. Jeg møter ofte folk som har en søster, venn, sønn eller kjæreste som har blitt veggis, og lurer fælt på hva de skal gjøre
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)MerClick to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Hver region og hver kokk har sin egen måte å gjøre det på – og gjerne forskjellig ettersom om köftene skal stekes, ovnsbakes, i gryte og hva som serveres til
Denne harjeg i tillegg pimpet opp med ekstra grønnsaker, og det synes jeg er den store fordelen med å lage alt selv – du velger helt selv hva som skal være oppi
Har du lagd standard taco med kjøttdeig gang på gang er dette et enkelt tips på en liten vri. Jeghar ikke skrevet opp mengde på de ulike ingrediensene fordi dette kan variere ettersom hva de forskjellige liker, hvor mange man er og hvor sultne man er