Påske markerer for mange overgangen mellom vinter og vår. Vi har gjort den lavkarbo. Da vi var små var det spennende å komme hjem fra hytta etter påsketuren og se om all snøen var vakk hjemme
Vei opp smør og sjokolade og del det i passe store biter. Ha Tagatesse og vann i en stekepanne. Ha platen på middels varme og rør i blandingen til du får lys karamell
I dag har vi vært en tur i Hønefoss og besøkt Karis foreldre. Med på veien hjem fikk vi et glass eplemost med Sukrin, og da måtte vi jo prøve å lage tilslørte bondepiker
mai og da står det som vanlig noe ekstra på menyen. Vanligvis lages den med kaffelikør, men vi synes den blir mye bedre med kakaolikør og en skvett appelsinsaus
Rør sammen og sett i kjøleskap mens du ordner det andre (som kommer under her nå). Perfekt nistepakke når du vil ha noe litt mer spennende enn et par lavkarbo-brødskiver med ost