) Men tilbake til overskriften - man skulle kanskje tro jeg var lei burgere etter to uker i hamburgernes land USA, men nei, ikke når jeg lager burgere på Silje-vis
Legger også med en oppskrift på hjemmelagde hamburgerbrød toppet med sesamfrø og gresskarkjerner som smaker så mye bedre enn de du kjøper ferdig på butikken (pluss at du slipper alle de kunstige og unødvendige tilsetningsstoffene som finnes ofte i ferdigmat kjøpt på butikk)
Jeg vil tro den passer utmerket til andre tin som for eksempel stekt laks, som pålegg på en brødskive, topping på hamburger eller som dressing på en salat
Legger også med en oppskrift på hjemmelagde og sunnere hamburgerbrød toppet med sesamfrø og gresskarkjerner som smaker så mye bedre enn de du kjøper ferdig på butikken (pluss at du slipper alle de kunstige og unødvendige tilsetningsstoffene som finnes ofte i ferdigmat kjøpt på butikk)
Hamburger og en pils. Her er oppskriften for fire personer. Legg de stekte pariserne opp på brødet og server sammen med sylteagurker, rødbeter og kapers samt en rå eggeplomme