Høyrygg kjøtt i mørket oppskrifter

Kjøtt i mørke

Kjøtt i mørke

(Bog eller høyrygg). Det brunede kjøttet og løken skal småkoke til det er blitt godt og mørt. Oppskrift på en god gammel tradisjonsrik rett på bloggen i dag
Sosekjøtt

Sosekjøtt

Av kjøtt kan du bruke høyrygg, bog eller mørbrad av okse, jeg brukte høyrygg, noe med bein og noe uten bein

Sosekjøtt

høyrygg. Brun margarin og mel nøttebrunt, spe med kjøttkraft, og tilsett krydderet. Skrell og kutt løken iskiver
KJØTT I MØRKE

KJØTT I MØRKE

Kutt kjøttet, gulrøttene, sellerien og løken i passe terninger. En gryterett med oksekjøtt, brun saus og norske grønnsaker kan vel rette på det
Sosekjøtt ♥ Kjøtt i mørke  ♥

Sosekjøtt ♥ Kjøtt i mørke ♥

Sosekjøtt, som også blir kalt Kjøtti mørke c",). Jeg var så heldig og hadde en snill, god, men streng og bestemt bestemor, som bodde på Lørenskog ♥
Middag: Grønnsakssuppe

Middag: Grønnsakssuppe

Lapskauskjøtt som høyrygg eller bankekjøtt må kokes for at det skal bli mørt og godt. Ha hele stykket med kjøtti en kjele, hell over vannet, tilsett pepperkorn og laubærblad og kok opp