Visp egg, bruntsukker og sukker til eggedosis. Sunnere gulrotkake med squash og havre – rundform 22 cm. 1 ts vaniljesukker. 100 g bruntsukker. 90 g sukker. Kle en rundkakeform 22 cm med bakepapir og hell i røren. 1 ts vaniljesukker. 100 g bruntsukker. 90 g sukker
Squash- og gulrotkake. Fordel deigen jevnt utover i formen. Bruntsukker, plommer og kanel i kakerøren, i tillegg til smuldredeigen på toppen som lages med både krydder, bruntsukker og hasselnøtter, gjør at denne plommekaken blir rustikk og spennende
Gulrotkake er den jeg baker mest av her i huset. Før bakte jeg den alltid i en rundform, men så har jeg gått mer og mer over til å lage den i langpanne
Tilsett gulrøtter og olje til slutt og når dette er blandet godt inn heller du røra i en form. Visp sammen egg og sukker mens du blander alt det tørre sammen i en bolle
Rundt kanten på kaka satte jeg på flammer i farget marsipan. Ha deigen i bakepapirkledd form. Pisk eggedosis av egg og sukker, og bland deretter resten av ingrediensene i eggedosisen
Kakebunnen fungerer bare som Den kan veldig godt brukes til gulrotkake for eksempel, og jeg tror den vil egne seg på en formkake med appelsinsmak eller sitron, og selvsagt til kake med ananas - gud bedre
Avkjøl kaken helt i formen. Pisk sammen egg og bruntsukker. Til glasuren piskes romtemperert kremost sammen med mykt smør, melis, kremfløte og vaniljesukker