Egg, sukker og vaniljesukker piskes til eggedosis. Det er nesten så jeg ikke trenger å spørre hvilken kake de ønsker til bursdagene sine, for svaret har alltid vært gulrotkake
Pisk egg og sukker luftig og rør inn revet gulrot. Denne gulrotkaken er enkel å lage, den smaker supergodt og blir bare enda bedre av å stå et par dager i kjøleskapet
Oppskriften får du her - fordi "sharing is caring". på VindernTil en liten langpanne trenger du. Pisk sammen egg, rapsolje og sukker i noen minutter til massen blir fluffy
Stek gulrotkaken i langpanne ca. Piskes til eggedosis. Piskes til eggedosis. 4 egg. 500 g revet gulrot. 250 g Glutenfri Lys Melblanding. 250 g kremost naturell eller med mandarin og ananas. 4 egg 3 dl rørsukker. 500 g revet gulrot. 250 g Glutenfri Lys Melblanding. 250 g kremost naturell eller med mandarin og ananas