Trikset bak en ordentlig god gulrotkake er å bruke mye gulrøtter (helst økologiske, de er ofte søtere), grovt mel, bruntsukker, mye krydder og forhåndsristede valnøtter
Sikt i de tørre ingrediensene og rør ammen med en sleiv. Sjekk med bakepinne. Pisk eggene i en stor bolle, ha i olje, bruntsukker, revet gulrot, rosiner og hakkede nøtter
Høy gulrotkakemed ostekrem. Brokkolisalat medvalnøtter. bruntsukker, Cookies, cookies medbruntsukker, cookies med hvit sjokolade, cookies med mørk sjokolade, cookies som smelter i munn, hvit sjokolade, karameliserte cookies, mørk sirup, mørk sjokolade, sprø cookies med seg og myk kjerne
Denne gulrotkaken er laget med både hvitt ogbruntsukker sammen med revet kokos og nøtter. Bre frostingen utover med en spatula eller ha frostingen i en sprøytepose med tip og dekorer kaken
Glasur må være silkemyk ogmed tydelig sitruspreg - og det må for all del være nok av den. Det perfekte medgulrotkake er at den blir så saftig at den holder seg i mange dager (vel