*Sikt på hvetemel som er blandet med kanel, salt og natron. 50 g lettristede valnøtter eller pecannøtter (kan sløyfes). 50 g lettristede valnøtter eller pecannøtter (kan sløyfes)
Gulrotkaken er saftig med varme krydder og dynket med litt pecansirup for ekstra sødme og nøttesmak. Den er ikke nødvendig i kaken, men det er godt med hakkede pecannøtter i
Løsne kaken fra formen med en skarp kniv. Pynt med resten av pecannøttene. Plukk ut 20 pene pecannøtter og hold av til pynt. Ha deigen i en rund kakeform (26 cm i diameter) med bakepapir i bunnen. 4 dl finrevet gulrot (ca 3 medium gulrøtter). 75 g pecannøtter (1 pk fra Den lille nøttefabrikk)
Pynt kaken med hakkede pecannøtter. Pisk sammen egg, sukker, vaniljeessens og matolje med en stålvisp. Bland deretter inn finrevne gulrøtter, hakkede pecannøtter og kokos