- Settes i kjøleskapet mens du lager cremen, som du enkelt lager ved å blende cashewnøtter med sitronsaft og har i litt vann for å få riktig kremet topping
I går kveld baket jeg kake som ungene skulle ha med seg i dag tidlig. Jeg hadde tenkt lenge på hvilken kake jeg skulle bake for det er jo ingen hemmelighet at det å bake både eggefritt og glutenfritt er en liten utfordring
For at ikke innlegget skal bli så langt har jeg laget et eget innleggmed rosemønsteret. Eggehvite og sukker piskes over vannbad (se tips lengre ned) til alt sukker er løst opp
Med verdens beste kremostglasur. Visp egg og sukker til en stiv eggedosis. Så gjør litt stas på familien eller deg selv i vinterferien og kjør gulrotkake
Pisk sammen egg, rapsolje og sukker i noen minutter til massen blir fluffy. Med gulrøtter, epler, mørk sjokolade, fullkornsmel og rapsolje på ingredienslisten, var sunnhetsalibiet dessuten ivaretatt
Dette er oppskriften på "den klassiske gulrotkake", som i tillegg er helt melkefri dersom du velger å ikke toppe kaken medgulrotkakeglasurenPersonlig elsker jeg denne kaken
Rør det godt inn, gjerne med en kjøkkenmaskin. Pisk egg og sukker/sukrin til eggedosis. I går laget vi gulrotkake på jobben etter en oppskift funnet på klikk
siste gongane med eit par års mellomrom. piskast til eggedsis. i lag med 1967 - 1970. 4 egg. 2 ts kanel. 26 cm rund form. 200 gr Philadelphiaost. 2 ts ekte vaniljesukker. 250 gr melis. 4 egg