Gulrotkake skal det iallefall bli. Har og sett at noen har malte nøtter eller mandler i deigen, men min allergi vil ikke like det, men det er altså en mulighet
Start med å male mandler og rive gulrøtter fint. 250 gram maltemandler. 250 gram maltemandler. I dag ble jeg inspirert av Wenche på tv2s frokostkjøkken
Dette må være den ultimate dekadente gulrotkake. Rett og slett en sinnykt god gulrotkake. Himmelsk gulrotkake, grønn te med appelsin og en haug med motemagasiner
Saftiggulrotkake det er en av mine absolutt favoritter. Denne oppskriften gir ei saftig gulrotkake. 200 gr brunt sukker2 dl olje med nøytral smak4 egg275 gr hvetemel1 ts vaniljesukker2 ts bakepulver1 ts natron1/2 ts salt2 ts kanel4 fin-raspete gulrøtter1 dl rosiner(kan sløyfes)1dl maltemandler 175 gr/45 min (sjekk med stekepinne om den er ferdig)form 24-26 cmPisk det brune sukkeret godt sammen med oljen
Vend til slutt i finrevet gulrot og maltemandler. 170 g mandler. Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Rør i revet skall og presset saft fra den halve sitronen