En nydelig glutenfri gulrotkake som er saftig, god og sunn. Den er også uten egg, sukker og melk. Når jeg tidligere har smakt gulrotkake, så har det liksom ikke vært så mye gulrotsmak i den
Jeg hadde tenkt lenge på hvilken kake jeg skulle bake for det er jo ingen hemmelighet at det å bake både eggefritt og glutenfritt er en liten utfordring
Egg, sukker og vaniljesukker piskes til eggedosis. Det er nesten så jeg ikke trenger å spørre hvilken kake de ønsker til bursdagene sine, for svaret har alltid vært gulrotkake
Pisk egg og sukker luftig og rør inn revet gulrot. Denne gulrotkaken er enkel å lage, den smaker supergodt og blir bare enda bedre av å stå et par dager i kjøleskapet
Pisk sammen egg, rapsolje og sukker i noen minutter til massen blir fluffy. Gulrotkake er en av mine favorittkaker, og det er jeg tydeligvis ikke alene om
Dette er oppskriften på "den klassiske gulrotkake", som i tillegg er helt melkefri dersom du velger å ikke toppe kaken med gulrotkakeglasurenPersonlig elsker jeg denne kaken
Piskes til eggedosis. Stek gulrotkaken i langpanne ca. Piskes til eggedosis. 4 egg. 500 g revet gulrot. 250 g Glutenfri Lys Melblanding. 250 g kremost naturell eller med mandarin og ananas. 4 egg 3 dl rørsukker. 500 g revet gulrot. 250 g Glutenfri Lys Melblanding. 250 g kremost naturell eller med mandarin og ananas