Gulasj er mest kjent som nasjonalretten til Ungarn, men Ungarn og Østerrike har vært i. Navnets egentlige betydning er «gjetermat» og består av finskåret oksekjøtt i krydret saus
Legg til kokte poteter og gulrøtter mot slutten av koketiden for å holde konsistens og farge. Først blir kjøttet brunet for å utvikle smak, så blir det er stuet i en rød-vin buljong
Han var ikke bare fantastisk dyktig på å lage vin, men han brygget noe virkelig godt øl også. Opprinnelig er det en tysk oppfinnelse, Biergulasch, og matcher den ungarske originalen uten øl i smak
Legg til kokte poteter og gulrøtter mot slutten av koketiden for å holde konsistens og farge. Først blir kjøttet brunet for å utvikle smak, så blir det er stuet i en rød-vin buljong
Kanskje en ungarsk gulasj vanker i løpet av nær fremtid. Det ble drukket øl, vinog spist curry. Den gjengse kjøttkraft skal inneholde det man kaller “De fire store” altså gulrot, løk, purre og persillerot