Gryterett oksekjøtt tomatpure oppskrifter

Oksegryte i ovn med kantareller

Oksegryte i ovn med kantareller

Denne velduftende og smakfulle gryteretten serveres med hjemmelaget potetmos og et dryss av smørstekte kantareller
Stifado

Stifado

Slik laget jeg denne deilige greske gryteretten med spennende krydder på Marious vis. Tilsett rødvin, tomater, tomatpure og vann
Søndagsmiddag: Boeuf bourguignon

Søndagsmiddag: Boeuf bourguignon

Ut av dette kom det en fantastisk, klassisk gryterett. Du trenger en kilo oksekjøtt, jeg kjøpte en billig pakke med «Gulasch-kjøtt» – hva nå det er, som du bruner (i flere omganger) i en god porsjon smør i den store jerngryta di (ja, du har en stor jerngryte)
Høstgryte med kanel og appelsin

Høstgryte med kanel og appelsin

Mer gryterett. 600 gram oksekjøtt i terninger. Related 600 gram oksekjøtt i terninger. Det blir nok en del av dem utover, det er jo min favorittmat
Oksegryte med grønnsaker ♫♪

Oksegryte med grønnsaker ♫♪

Ingen annen mat er så praktisk som gryterett -godt er det også ♥. 800 g mørt oksekjøtt fra indre- eller ytrefilet. Ingredienser 800 g mørt oksekjøtt fra indre- eller ytrefilet
Kaldereta, filippinsk gryterett

Kaldereta, filippinsk gryterett

Jeg liker den best med oksekjøtt og jeg må innrømme at da jeg hørte at man bruker leverpostei til å jevne den ut, ble jeg litt skeptisk, men jeg har aldri merket noe leversmak på retten før, så hvorfor skal jeg reagere nå
Familiens Biff Stroganoff

Familiens Biff Stroganoff

Stroganoff er en god gryterett å varme seg på i kalde vintermåneder. Til 6 persca 800 g benfritt oksekjøtt. ca 800 g benfritt oksekjøtt
Boeuf Bourguignon

Boeuf Bourguignon

Dette er en deilig, velsmakende, og litt eksklusiv gryterett. Tilsett hvitløk og tomatpuree og rør om et par minutter til
Beef Bourguignon

Beef Bourguignon

Dette er en skikkelig god gryterett, og den er absolutt noe man kan servere til gjester og fest. 1 kg oksekjøtt, delt opp i 2X2 cm store biter. 1 sp tomatpuree. 1 kg oksekjøtt, delt opp i 2X2 cm store biter. 1 sp tomatpuree
Guttetur i gulasjsuppe-land

Guttetur i gulasjsuppe-land

I dag veit eg at gulasjen – både suppe- og gryterett-varianten – er ein ungarsk nasjonalskatt. Sjølv om gulasj normalt blir lagd med oksekjøtt, kan blir både kalv, lam og svinekjøtt brukt
Boeuf Bourguignon rødvinsgryte

Boeuf Bourguignon rødvinsgryte

Gryterett med potetlokk. 1 kg oksekjøtt (høyrygg eller bog)1 pk bacon eller lettsaltet sideflesk1 nett charlottløk4-5 gulrøtter4-5 hvitløksfed8 mellomstore champinoner½ l rødvin½ l kjøttkraft (fond)½ dl cognac (kan sløyfes)1 ss tomatpuré1 dl hvetemelSalt og pepperBladpersille og timian. 1 kg oksekjøtt (høyrygg eller bog)
Boeuf bourguignon og babelsk forvirring

Boeuf bourguignon og babelsk forvirring

Men i staden sette kelneren ei lita kaserolle med oksekjøtt, gulrot og potet framfor meg. Vinen fører med seg eit ganske så syrleg smaksbilete, men også ein rund, fin smak som matchar krafta oksekjøttet slepp i får seg
Burgundisk kjøttgryte

Burgundisk kjøttgryte

Server gryteretten med ris eller kokte poteter. 650 g oksekjøtt i terninger. 650 g oksekjøtt i terninger