Fremgangsmåte Kok ris som anvist på pakken Stek karbonadedeig i en gryte sammen med krydder, hakkede, tomater, ketchup og maisenna ristet ut i litt vann Skjær paprika i biter og ha i gryten sammen med mais og den kokte risen
Jeg serverte gryterettenmed nystekte rundstykker til, og de ble brukt som skje – vi har nemlig en kreativ liten fyr hjemme som synes rundstykker kan dyppes i andre ting enn bare supper
Smak til med salt og pepper. 250 g frisk sjampinjong i skiver3 ss maisennamel3 dl vann2 ss hakket persille. Server med kokte poteter,ris eller en god smakfull 1,5 kg oksestek. 250 g frisk sjampinjong i skiver
I går hadde vi ikke pizza eller hamburger for en gangs skyld, men gryterettmed hvitløksbrød til. Stek karbonadedeig sammen med aubergine i terninger, tomatpuré, ketchup, krydder og litt vann til en kjøttsaus