Kenyansk gryte medoksekjøtt, karri og kokosmelk. Jeg har en lidenskap for god mat. Itillegg kan du lage gryte retter av mye forskjellig, både av grønnsaker og av kjøtt
Her er en medoksekjøtt, som kan byttes ut med grytekjøtt av andre typer om det er ønskelig. Legg i porsjoner med kjøtt i gryten når den er godt oppvarmet og brun kjøttet godt
Slik laget jeg denne deilige greske gryterettenmed spennende krydder på Mariousvis. Stifado er en langtidskoktkanin- eller lammegryte med løk, tomat, kanel og andre aromatiske kryddere
Skjær kjøttet i små terninger, legg det i en bolle med mel slik at bitene få et tynt lag med melStek kjøttet på middelstil høy varme i et par minuttertil det har fått en fin stekeskorpe
La gryteretten komme til kokepunktet før lokket settes på. med salt og pepper. Denne retten er kjempegrei å lage da alt skal i samme gryte, la stå og putre tilferdig
Dette er en skikkelig god gryterett, og den er absolutt noe man kan servere til gjester og fest. Vi hadde den nå i helgen, og det smakte nydelig sammen med en god og fyldigrødvin
I dag veit eg at gulasjen – både suppe- og gryterett-varianten – er ein ungarsk nasjonalskatt. Sjølv om gulasj normalt blir lagd medoksekjøtt, kan blir både kalv, lam og svinekjøtt brukt
En gryterettmedoksekjøtt, brun saus og norske grønnsaker kan vel rette på det. Jeg foretrekker å koke gryteretter på denne måten fordi varmen er jevnt fordelt rundt hele gryta, du må ikke røre og passe på så ofte
Mens du venter på heving begynner du på gryteretten (se oppskrift lenger ned på siden). Når gryteretten skal stå og purtre kan du bake ut og steke nanbrødene
Spesiellinor - standuper, ingeniør, blogger og jente!
Denne blandingen kan du strø over gryteretten når du serverer den. Det aller vanligste her er å servere gryta med kokt ris, mens franskmennene foretrekker kokte poteter