Del kyllingfiletene i passende biter og stek dem i litt olje og godt med karrikrydder. Kok sammen og smak til sausen med salt og pepper, Evt mer karri etter ønske
Eller du kan ha den i gryta neste gang du lager lapskaus eller gryterett. Vi lager alltid kyllingsaus til ovnsstekt kylling på den måten, med kraft og fett fra stekeformen
Notes Kan gjerne serves med litt revet ost på toppen og litt salat ved siden av. Denne retten er etter inspirasjon fra min far, utrolig gode smaker og deilig kremete pasta
Legg maten opp på tallerkener medgryteretten oppå risen. Hun bruker kylling (jeg kalkun), yoghurt i marinaden (jeg crème fraîche og melk) ogfløte (jeg kokosmelk) i sausen
Vi spiser koteletter ganske ofte hjemme hos oss, enten jeg steker de som de er i panna, steker de møre flere timer i ovnen eller kuttet opp i strimler til wok oggryteretter… Har du tid så blir de utrolig gode om du steker de i ovnen med lokk på i litt smør, vann og krydder på svak varme over flere timer
Da er det ekstra godt med en skikkelig god gryterett. Del kyllingen i passe store biter og legg dem i kjelen sammen med løken og de soltørkede tomatene