Tilsett Kesam, linfrø, hvetekli, hvetekim, sammalt rug fin, sammalt hvete fin, salt, olje og. Form deigen til to brød og legg brødene i smurte brødformer
I dag skal du få oppskriften på verdens enkleste mikrobrød. Det er laget av fullkornshavre og lages enkelt glutenfritt ved å bruke glutenfrie havregryn
Eltefritt brød må ver de beste brødene som finner. God sprø skorpa, og saftigt brød. Når brødet er ferdig etterheva vippe du det forsiktig fra bakepapiret og oppi den varme grytå/formå
Jeg har fått «dilla» på hjemmelaget eltefrie brød, og har nå testet ut en grov variant som inneholder både havregryn, linfrø, sesamfrø, gresskarfrø, solsikkefrø og spelt mel
brød og rundstykker, og en dobbelt smultringdeig til jul. Til jul fikk jeg en Kenwood Major på 1200w. Jeg skjønner ikke de som kjøper seg en kjøkkenmaskin på 300w (f
Silacruzs forunderlige verden | Om alt, ingenting, littegrann – og mye ;)
Skal ikke bli knekkebrød 200 gram cottage cheese. 100 gram grovt mel el glutenfritt mel. Ha litt vann i. men pass på skal bare jevne ut sånn at deigen blir klissete