no – men jeg var nok litt rausere med smøret, og brukte sammalthvetemel istedenfor fint. Kok opp usaltet vann, senk temperaturen noe og la dem trekke på medium + til de er møre
skill eggeplommen fra eggehviten og pisk til eggedosis sammen med sukrin. -1,5 dl hvetemel. -1,5 dl sammalthvetegrov. 1,5 dl hvetemel. 1,5 dl sammalthvetegrov
Grovevafler. Siden jeg har et samarbeid med Oliviers & Co Ålesund har jeg laget disse vaflene med smaker fra middelhavet, de inneholder urtesalt, provence urtemix og litt olivenolje med lime
Egentlig er det grovevaflermed gulrot og hasselnøtter, men jeg er ikke så glad i hasselnøtter og storelsker av mandler ♥ MEN disse vaflene er de beste jeg noen gang har smakt, seriøst
Jeg synes havre har en så utrolig god nøtteaktig smak og bruker det så godt som daglig, enten som havregrøt eller havrecrunch (ristet havregryn sammen med litt sukrin gold) som toppinger på kesam/cottagecheese, og i pannekakerører, vafler og bakst
Hvis du vil ha litt groverevafler, kan du bytte ut halvparten av melet med fint sammalthvete. Rasp eplene på den grove siden av et rivjern, og bland godt
Det er nemlig ikke så vanskelig å gjøre en "festvaffel" (som du kanskje forbinder med mye sukker, fett og tilbehør som syltetøy/rømme) til en "hverdagsvaffel" med litt annet tilbehør og med litt grovere innhold