Dagens oppskrift på groveog sukkerfrie vafler er en veldig god variant. Bruker du havregrynog ønsker en helt glatt røre kan du mikse alt med en stavmikser
Oppskrifta på grovehavregrynsvafler er som følger. Når jeg i tillegg er hjemme alene, ble det å finne på noe smart med de grovehavregrynsvaflene jeg lagde tidligere i dag
Det er nemlig ikke så vanskelig å gjøre en "festvaffel" (som du kanskje forbinder med mye sukker, fett og tilbehør som syltetøy/rømme) til en "hverdagsvaffel" med litt annet tilbehør ogmed litt grovere innhold
påskeegg, god tid, lange frokoster, bål på stranden, spille på iPad (jepp, vi er ikke bedre foreldre enn som så) og dessuten tenker jeg absolutt å gi han og storebroren en kjapp oppfriskning av påskeevangeliet med korset og det hele
Disse er groveog sukkerfrie, og like perfekt til frokost, som turmat eller som kveldskos. Bruker du havregrynog ønsker en helt glatt røre kan du mikse alt med en stavmikser
Er vaffeljernet gammelt er det lurt å smøre det med litt smør eller olje før du steker. Varm opp vaffeljernet og stek så mange vafler du greier å få ut av røren
Vaflermedhavregryn. Vaflermed byggmel. Spe av og til med resten av kaffefløten. eks pølse med vaffel. Vafler kan lages finere eller enklere etter hvor mye fløte eller egg vi har i dem og hva slags mel vi bruker
Tidligere har jeg laget oppskrift på sunne vaflermed vaniljekesam og revet eple. men jeg har også laget oppskrift på noen vafler som ikke er fullt så sunne nemlig de jeg kalte sjokoladevafler a`la lykkeliten
Bland i sammalt hvete oghavregryn. Visp sammen egg, kulturmelk, melk, bakepulver, olje og sukker. Deigen er tykk og må smøres litt utover i vaffeljernet