Grove seikaker oppskrifter

Grove seikaker med hvitløk!

Grove seikaker med hvitløk!

Kokkens groveseikaker med hvitløk. Etter å ha hatt to biler på verksted og i tillegg måtte skifte vinterdekk på begge, var det på tide å se på om vi kunne lage litt rimeligere mat
Grove seikaker

Grove seikaker

"Oppskriften er min mors, dette er gode fiskekaker med rik og kraftig smak av sei, det er mat jeg er vant til fra barndommen" - sier Harald Osa til kokk Inge Johnsen i Norgesglasset
LYSTEN PÅ FISKEKAKER DUKKER OPP AV OG TIL

LYSTEN PÅ FISKEKAKER DUKKER OPP AV OG TIL

Skjær fisken i grove biter og ha den i en matmølle, foodprocessor eller kjør fisken i en kvern. SMAKEN BRINGER MEG TILBAKE TIL BARNDOMMENS RIKE
Seikaker med stekt løk

Seikaker med stekt løk

Kok potetene. Sil fra vannet og mos potetene grovt sammen med melk (alternativt matfløte) til stappe. Krydre med salt og pepper