Bland lett sammen og tilsett kulturmelk. Du kan også blande lyst og grovt mel. Sitter her å nyter nybakte grovescones til lunsj, som jeg skal friste dere med nå
Hell melken inn i blandingen og rør til du har en jevn deig. Bland sammen mel, havregryn og bakepulver i en større bolle og tilsett så smørblandingen, bland godt
Ha i sitron og melk/yoghurt, og bland forsiktig til du har en nesten jevn deig. Oppskriften er kjapp og lettvinn å lage, og resultatet er en himmelsk bærfryd av noen scones
Deigen blir løs, men skal gå an å forme lett med litt mel på fingrene. Nystekte scones er nydelig til frokost eller lunsj – eller så er det også en populær overraskelse til kveldsmaten
Dette passer meg veldig godt, da jeg som kjent er fan av å bake grovere. Ha deretter i mel og bakepulver og bland alt sammen før du tilsetter kesam og melk
Ha i olje og melk, og rør til du får en fast deig. Bland sammen mel, bakepulver, salt og sukker. Legg sconesene på stekebrett med bakepapir, og klem bollene ganske flate
) I alle fall var sconesene kjempegode, og jeg har laget dem mange ganger i etterkant. For oss uten spesielle allergier og intoleranser er det imidlertid absolutt ikke usunt med grovt hvetemel
Bland inn sukkeret og hell i melken, bland sammen til en fin deig. Bland sammen mel, bakepulver og salt og smuldre inn smøret til du har en grynete masse
Ha i olje og melk, og rør til du får en fast deig. Bland sammen mel, bakepulver, salt og sukker. Legg sconesene på stekebrett med bakepapir, og klem bollene ganske flate
Pensle sconesene med melk. melk til pensling. Denne massen blandes inn i melet sammen med bakepulveret. En litt groveresconesvariant med appelsin og sitron