Grove scones 3 dl mel 2 dl sammalt mel 2 dl melk oppskrifter

Grove scones med frø

Grove scones med frø

Bland lett sammen og tilsett kulturmelk. Du kan også blande lyst og grovt mel. Sitter her å nyter nybakte grovescones til lunsj, som jeg skal friste dere med nå
Søte grove scones

Søte grove scones

Det er jo tross alt det hverdagsluxus handler om. Ha så i melken og elt deigen til du har en fin og jevn deig
Grove Scones

Grove Scones

Hell melken inn i blandingen og rør til du har en jevn deig. Bland sammen mel, havregryn og bakepulver i en større bolle og tilsett så smørblandingen, bland godt
Grove Scones Med Bær

Grove Scones Med Bær

Ha i sitron og melk/yoghurt, og bland forsiktig til du har en nesten jevn deig. Oppskriften er kjapp og lettvinn å lage, og resultatet er en himmelsk bærfryd av noen scones
Grove scones med rosiner

Grove scones med rosiner

Tilsett melken og elt deigen til du har en jevn deig. Disse sconesene passer godt til brunsj, og er nesten “sunne” da det er grovt mel i
Grove scones på 20 minutter

Grove scones på 20 minutter

Mel, melk, litt smelta smør, bakepulver og salt. Elt deigen litt på en melete benk. Så da ble det scones
Scones

Scones

Deigen blir løs, men skal gå an å forme lett med litt mel på fingrene. Nystekte scones er nydelig til frokost eller lunsj – eller så er det også en populær overraskelse til kveldsmaten
Scones med tørket frukt og nøtter

Scones med tørket frukt og nøtter

Grovescones. Bland sammen mel, sukker, bakepulver og salt i bolle. Her om dagen fikk jeg lyst på noe godt til frokost, og da ble det scones
Søte scones

Søte scones

Dette passer meg veldig godt, da jeg som kjent er fan av å bake grovere. Ha deretter i mel og bakepulver og bland alt sammen før du tilsetter kesam og melk
godt til påskefrokosten - scones

godt til påskefrokosten - scones

Ha i olje og melk, og rør til du får en fast deig. Bland sammen mel, bakepulver, salt og sukker. Legg sconesene på stekebrett med bakepapir, og klem bollene ganske flate
Til påskefrokosten

Til påskefrokosten

Scones - så godt, og så enkelt. Ha i olje og melk, rør til du får en fast deig. Bland sammen mel, bakepulver og sukker
Fremover til fortiden

Fremover til fortiden

) I alle fall var sconesene kjempegode, og jeg har laget dem mange ganger i etterkant. For oss uten spesielle allergier og intoleranser er det imidlertid absolutt ikke usunt med grovt hvetemel
Grove Scones

Grove Scones

Pensle med vann eller melk og dryss over resten av nøttene. Smuldre smøret sammen med hvetemel og sukker
Grove spelt scones

Grove spelt scones

 Start med å smelte smør, ha så melken oppi og varm til den er lunken. Tilsett så mel til du har en passe fin deig
Grove scones

Grove scones

Bland inn sukkeret og hell i melken, bland sammen til en fin deig. Bland sammen mel, bakepulver og salt og smuldre inn smøret til du har en grynete masse
Grove Scones

Grove Scones

Ha i olje og melk, og rør til du får en fast deig. Bland sammen mel, bakepulver, salt og sukker. Legg sconesene på stekebrett med bakepapir, og klem bollene ganske flate

Grove og fine scones

Pensle sconesene med melk. Tilsett melken og elt deigen til du har en jevn deig. Tilsett melet og bakepulveret
Grove scones med smak av appelsin og sitron

Grove scones med smak av appelsin og sitron

Pensle sconesene med melk. melk til pensling. Denne massen blandes inn i melet sammen med bakepulveret. En litt groveresconesvariant med appelsin og sitron