Jeg har testet det grove glutenfrie melet til Toro, og jeg må si at jeg er mektig imponert. Jeg har hatt disse pirogerne i kjøleskapet i natt, og de oppleves fortsatt som ferske, så det ble min frokost, og snart lunsj
Eksperimenterte meg frem til en oppskrift på deig til piroger som var god å kjevle ut. Eksperimenterte meg frem til en oppskrift på deig til piroger som var god å kjevle ut
Av og til må jeg bare lage noen nytt å ha med til lunsj eller spise til kvelds. Selv om jeg er veldig glad i vanlige skiver og knekkebrød blir jeg av og til litt lei
(Om de har grove stilker, bør også dette fjernes) Hakk opp timian og bladpersille. Du trenger. 6 plater butterdeig100 gram fersk spinat2 ss flatpersille3 ss fersk timian200 gram feta50 gram smeltet smør1 fedd hvitløkpepperegg til penslingVask og tørk spinaten, skjær den deretter opp i fine strimler
Eksperimenterte meg frem til en oppskrift på deig til piroger som var god å kjevle ut. Eksperimenterte meg frem til en oppskrift på deig til piroger som var god å kjevle ut