Har man ikke vaffeljern kan man lage pannekaker. 7 dl vann/melk/soyamelk/kokosmelk (jeg brukte vann, da må man ha 1 ekstra ts salt for ikke å få vannsmak på vaflene)
Pannekaker med fyll er helt utmerket å servere som en hovedrett. Det finnes også mye annet spennende vegetarfyll til pannekaker, f eks bønnechili, ratatouille (grønnsaksrøre), eller en blanding av mais,hakkede tomater og ricottaost
Valget falt på grovebanansveler/lapper/pannekaker. 1 banan3 dl melk (soyamelk eller rismelk funker også) 2 dl siktet hvetemel 0,5 dl sammalt grovt hvetemel 0,5 dl havregryn 2 ts bakepulver 2 ts sukker/sukrin eller lignende Et dryss med vaniljepulver eller 1 ts vaniljesukker 1/2 ts salt 2 ss cocosa oljeSlik gjør du
soyamelk. Bland melet og bakepulveret i en middels stor bolle. Hell over olje og melk. Ha i de andre ingrediensene og rør rundt så du får en smidig røre