p men litt grove er jo bare sunnere. Nanbrød, med og uten hvitløk, den lengst borte er hvitløk i deigen, til høyre drysset hvitløk over, og den til venstre er uten
Siden jeg prøver å redusere på raske karbohydrater som ris og hvitt brød i hverdagen, har jeg valgt å servere denne retten med en spicy blomkålblanding og et lavkarbo nanbrød
Gryten kan spises som den er, men det smaker godt med ris eller pasta som tilbehør og det smaker nydelig med et godt brød til som focaccia eller nanbrød
Lørdag – Indisk linsesuppe servert med nanbrød. Hei og god søndags ettermiddag. Som vanlig har jeg prøvd å finne frem til middagsretter med så mye protein som mulig i dette forslaget til vegetarisk ukemeny
Serveres med nanbrød, gjerne hjemmebakt. Denne oppskriften er det Trine’s matblogg som står bak. Jeg fikk den anbefalt av min søster som bare digger denne suppen
Serveres med godt brød, for eksempel nanbrød eller foccacia. Dette er vanskelig for meg. Jeg er så utrolig glad i mat, og kunne nok spist meg god og rund om jeg ikke hadde vært så aktiv som jeg er ☺ Problemet er at det finnes så himla mye godt i denne verden, så mange herlige smaker, hot eller søtt, salt eller sprøtt