Tilsett den spinaten og stek med til den faller sammen. Rør sammen egg, og tilset olje og yoghurt. Spis muffinsene nystekte som et lite måltid eller som tilbehør til supper og gryteretter
Mos så egg, banan og yoghurt til en glatt masse med blender eller stavmikser. Denne muffinsen lagde jeg i utgangspunktet som en sunn Grab´n go frokost, men her snakker vi en muffinsmed stort potensiale både til Vildes matboks og som litt kveldskos til oss voksne i huset
Det er ikke alltid mine ideer og eksperimenter blir vellykket, men konklusjonen på det hele blir at blåbær-brødene og de grovemuffinsenemed blåbær ble veldig gode og at ungene elsket de
Til tross for gumling av müsli med syltetøy, grove brødblingser, sild, sjokolade og for tiden også en fet og saftig gulrotkake + god middag hver dag, og vin… Jeg er tydeligvis så supersunn at fett og sukker ikke gir nok