eks feta og soltørka tomat, ost og chorizo, kokt egg og bacon eller tacokjøttdeig, ost og mais. Muffins blir eksta gode med glutenfritt mel og yoghurten gjørde saftigere
Neste gang vil jeg prøve å fylle de medbacon, brie og tranebær - elsker den blandingen. Skjær opp fyll etter ønske - vi brukte bogskinke, skjærte terninger av taffelost med tomat, vårløk og mais- Rør alle ingrediensene sammen og fyll smurte muffinsformer nesten fulle
Muffinsene er mettende og næringsrike, med grovt mel, egg, bacon og løk. For de som har travle morgentimer er dette helt supert, ta en muffins ut av fryseren i det du går ut døren, så er den tint og klar tl å spises når du kommer frem på jobb
Kjempegode muffinsmed artig farge. Ha i spinat, gulrøtter og stekt bacon til slutt. 1 neve spinat (most med stavmikser). 1 pk stekt bacon i biter. Ha røren i smurte muffinsformer og stek på 180 grader i ca 20- 25 minutter
De smaker godt med det meste av pålegg men er også helt herlige varme med bare smør. Det er disse som blir brukt i den klassiske » Egg Benedict» ( posjert egg, skinke eller bacon og hollandaise saus)
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Legg skiver blåmuggost i lommen, og surr igjen med tynneskiver bacon. Sjokolade- og chilimuffinsmedjordbærDissemuffinseneer kjempegode og saftige når de er nystekte, men bør spises ellerfryses samme dag fordi de fort blir harde og tunge dagen etter
Jeg har erstattet gulrot og søtpotet med sopp, løk og bacon og servert med grov leverpostei. Kjøpt noen søtpoteter og prøv disse muffinsene, ha noen søtpoteter i rotmosen eller damp de i lettsaltet vann og server til kjøtt eller fisk
Grove flatbrød. Konas muffins. Det er flott, spesielt med tanke på at jeg bare skriver om det jeg føler for og hverken har en rød tråd eller et utviklet konsept for bloggen
Vi har også hatt smurte baguetter, tortillawraps med laks og seterrømme, og grove vafler. Så har vi alltid hatt ei kake, noen amerikanske cookies og litt muffins, men det er alltid rester av dette