Jeg e-l-s-k-e-r lapper. Toppes med det du vil. Ja, så lager vi lapper i en fei. Ha alle ingrediensene i en bolle, kjør med en stavmikser til det har blitt en glatt blanding
Julelapper. – bytt ut cottage cheese med kulturmelk. Grunnoppskrift til 6-8 lapper. 4 ss havregryn. – 5 ss grovt mel i stedet for havregryn. Mini på snart 2 år dytta nedpå to lapper etter vi kom hjem fra barnehagen, og da «mmmmmmm» for nesten hver bit. Grunnoppskrift til 6-8 lapper. 2 egg 4 ss havregryn
Jeg fant en oppskrift på Maren sin bloggLINKLINK, og tenkte at denne var jo superenkel, og forandret bare litt på den til en grovere variant, med vaniljesmak
Stek middels store lapper i en stekepanne på lav varme med litt smør. En annen fordel med pannekaker er at du kan variere med ulike ingredienser og smaker, i tillegg til fyll og topping
Lappene serveres med vaniljekesam, bær ellet frukt. En rask og sunn frokost som er ferdig i en fei, bruker du glutenfrie havregryn og grovt glutenfritt mel, blir lappene også glutenfrie
Proteinrike og grove pannekaker. Lager man pannekaker (noken vil vell føle man spiser søte lapper) med dei riktige ingrediensane blir det eit sunt, næringsrikt, grovt, proteinrikt, smakfullt alternativ til en søt middag
Mal havregrynene og kokosmassen i ei kvern eller med en stavmikser. Det er kjempegodt med varme lunsj-lapper servert med bær, frukt og vanilje-kesam eller mer tradisjonelt med f eks ost og syltetøy
Grove pannekaker med superdigg topping. Men, om du er omgitt av søndagståken og ikke helt orker å kokkelere veldig på kjøkkenet, så er de like gode med sukker på også