frokost/lunsj/kvelds. 11 i frokost/lunsj/kvelds. Grovepannekaker. 18. 01. 2016kl. 10. 11 i. 2 kommentarer. En litt sunnere variant med havregryn men de er jammen like gode
Gode pannekaker til frokost som holder deg mett lenge. )1½ dl hvetemel1½ dl sammalt hvete, fin3 egg5 dl melk1 ts saltsmør til stekingBland mel og salt i en bolle, pisk sammen egg og melk
Da passer det til frokost eller kveldsmat, eller bare litt sunnere helgekos. Jeg har aldri vært et vaffelmenneske, her er det egentlig pannekaker som gjelder
Pannekaker kan spises både til frokost, lunsj, middag og kvelds, de kan være søte eller salte, hovedrett, dessert eller tilbehør, fine eller grove, tykke eller tynne, store eller små
Disse pannekakene er helt grove og kan serveres med det tilbehøret du selv ønsker. Barnebursdag, Desserter, Frokost, Mat, Middag, Pannekaker Heit som en pannekake
Grovevafler/pannekakerDenne oppskrifta gir grove, gode og veldig mettende pannekaker. Lager man grove kjeks med banan som søtning kan disse like gjerne serveres som et eget fullverdig måltid
Til frokost i hverdagene har vi gjerne brød, knekkebrød, grøt eller pannekaker. Spiser dere frokost. Frokost er det viktigste måltidet i døgnet, og både store og små må starte dagen med et godt måltid
Søte, salte, med og uten havregryn, grove, fine, til dessert eller hovedmåltid - jeg ELSKER pannekaker og kan fint spise dette til både frokost, lunsj, middag og matpakke
Poha spises ofte som frokost i Vest-India. Related PostsBesan pura – Pannekaker med kikertmelRava uttapam – pannekake av semulegrynAloo parantha – Nystekt brød med potetfyllAloo jeera – en lekker indisk potetrett Bharwa bainganAloo methi – Stekte poteter med urter