Deilig sprøpizzabunn. Det finnes mange artige varianter av sunne pizzaer og pizzabunner der ute. Min favoritt er helt klart pizza med blomkålbunn og denne
Her i huset går det i grovpizzabunn med tomatsaus proppfull av grønnsaker. Rør inn litt og litt grovt mel til du har en klissete deig som ser omtrent slik ut
Her er en grunnoppskrift på grovpizzabunn. Jeg har forandret den noe fra originaloppskriften ved å bytte ut hvetemelet med grovt mel, men dette er valgfritt
Oppskrift pizzabunn. En grov, sunn og proteinrik pizza som holder deg mett lenge. Oppskrift pizzabunn. Topp det hele med revet ost og inn i ovnen på 210 grader i 20-25 min på midterste rille, bytt gjerne til nederste rille de siste 5-6 min for ekstra sprø bunn
En grov, sunn og proteinrik pizza som holder deg mett lenge. Oppskrift pizzabunn. Topp det hele med revet ost og inn i ovnen på 210 grader i 20-25 min på midterste rille, bytt gjerne til nederste rille de siste 5-6 min for ekstra sprø bunn. 5-6 min for ekstra sprø bunn
Grunnen til at eg elsker denne pizzabunnen med tunfisk som ingrediens er fordi den er utrulig saftig, får en sprø skorpe, smaker utrulig godt (den smaker IKKJE tunfisk), den er utrulig rask og enkel å lage, krever ingen heving, er utrulig sunn full av proteiner, fiber og grove karbohydrater, mettande, mektig og glutenfri
Sil av vannet fra de hakkede tomatene, da får du en sprø pizza. I dag har jeg lagd hjemmelagd pizza hvor pizzabunnen ble lagd med squash, egg, ost og mel
Grov (oppskrift her) eller fin bunn (oppskrift her). (her har jeg bukt vanlig stekepanne, men for en ekstra sprø og god bunn, anbefales bruk av en pizzastein
Denne med ost var god og smaker noe ost/fett (når man smaker på den uten fyll vel å merke), den hevet litt og ble sprø - og er noe grovere enn den andre uten ost
I tillegg er den sunn, full av proteiner, fiber og grove karbohydrater, mettande og mektig. Den er saftig, får en sprø skorpe, er kjempeenkel å lage, går fort, krever ingen heving og smaker digg