Ikke minst så er den sunnere enn vanlige pizzadeiger da denne er grov. Jeg har tidligere snakket varmt og kjært om ølpizza som har blitt en sikker favoritt her i Lykkeboden, og har du ikke prøvd den så er det bare å hive seg på
Her i huset går det i grovpizzabunn med tomatsaus proppfull av grønnsaker. Rør inn litt og litt grovt mel til du har en klissete deig som ser omtrent slik ut
Velg fibra, fullkornsvarianten av hvetemel, fremfor det siktede, og bytt ut deler av hvetemelmengden i en oppskrift med for eksempel sammalt spelt og havregryn
♥ Med grov bunn og en god del grønnsaker er faktisk ikke dette så verst kosemiddag. Denne pizzaen er en klassiker hos oss i helga, og er virkelig min favorittpizza
Ha det på pizzaen. ca 1/4 pk tørrgjær 2 dl lunket vann 2 ss olivenolje 2,5 dl sammalt spelt 2,5 dl hvetemel 1/2 ts salt Saus/fyll. ca 1/4 pk tørrgjær 2 dl lunket vann 2 ss olivenolje 2,5 dl sammalt spelt 2,5 dl hvetemel 1/2 ts salt Saus/fyll
Her er en lettvint oppskrift på grovpizzabunn. Grovt havsalt. Ved å bruke fullkornsmel og hele korn blir pizzaen hakket sunnere enn med bare fint mel i bunnen
Grovpizzabunn av surdeig er hakket sunnere enn «vanlig» pizzabunn. Pizza er noe «alle» vet hva er. Forskjellen på hjemmelaget grovpizzabunn av surdeig, og hjemmelaget pizzabunn som er laget med gjær, er hevetiden