Lag pizzadeig. Litt sunnere med grov deig. Kjevle ut halve pizzadeigen til en leiv. 1 grovPizzadeig eller fin pizzadeig. DelE-postSkriv utPinterestFacebookTwitter 1 grovPizzadeig eller fin pizzadeig
Denne gangen har jeg tatt utgangspunkt i en vanlig pizzadeig oppskrift,bare byttet ut litt av hvetemelet med grovt mel,denne kan altså med fordel brukes til pizza og, litt grovere, men veldig god
Ikke minst så er den sunnere enn vanlige pizzadeiger da denne er grov. Jeg har tidligere snakket varmt og kjært om ølpizza som har blitt en sikker favoritt her i Lykkeboden, og har du ikke prøvd den så er det bare å hive seg på
PIZZADEIG ca 4 små tynne pizza bunner. 4 dl hvetemel (av typen 00 eller du kan bruke vanlig hvetemel eller grovt mel om du vil). PIZZADEIG ca 4 små tynne pizza bunner. 4 dl hvetemel (av typen 00 eller du kan bruke vanlig hvetemel eller grovt mel om du vil)
Du kan bruke hva du ønsker av gjærbakst, grov eller lys, så lenge den ikke er søt. Du kan også bruke sånn pizzadeig pulver pose som du bare tilsetter vann så har du deig, om du synes det er kjappere og enklere
Du kan bruke hva du ønsker av gjærbakst, grov eller lys, så lenge den ikke er søt. Du kan også bruke pizzadeig pulver pose som du bare tilsetter vann så har du deig, om du synes det er kjappere og enklere
Strø mel utover kjøkkenbenken, del deigen i to, og form hver del til en pizzadeig, eventuelt med kjevle (du kan trenge en del mel her siden deigen er så klissete,)
grovt salt. Det er smart å fryse den ene deighalvdelen så har du ferdig pizzadeig til senere. Ringle over olje og dryss over litt grovt salt og nykvernet pepper