grovt salt. Det er smart å fryse den ene deighalvdelen så har du ferdig pizzadeig til senere. tørrgjær. Ringle over olje og dryss over litt grovt salt og nykvernet pepper
Lag en pizzadeig, og la den heve ca til dobbelt størrelse. Legg bakepapir på to stekebrett, og fordel pizzadeigen på brettene – lag en middels tynn rund bunn
Eller, så funker det finfint med ferdigkjøpt pizzadeig fra kjøledisken (den med fullkorn er best). Deigen lager du lekende lett på slump selv med 50/50 fint og grovt hvetemel, en pakke tørrgjær, lunkent vann, litt olivenolje og salt
La den grovepizzadeigen heve på et lunt sted i ca 20 minutter. grove pizzabunn, lar du den stå i ca 10-15 minutter, til osten har fått en fin, gyllen farge. 25 g fersk gjær (1/2 pakke), evt tørrgjær. 3 dl sammalt hvete, grov
Pizzadeig. Elt pizzadeigen litt og kjevle den ut så stor at den dekker hele stekeovnsbrettet. Pizzadeig. 1 ts grovt salt. 1/2 pk tørrgjær. 1 ts grovt salt. 1/2 pk tørrgjær