Her i huset går det i grovpizzabunn med tomatsaus proppfull av grønnsaker. Rør inn litt og litt grovt mel til du har en klissete deig som ser omtrent slik ut
Surdeigsvafler Print Ingredienser Første steg 5 dl vann 2,5 dl havregryn 2,5 dl spelt 1-2 ss surdeigsstarter (hvis du ikke har surdeig, så kan du bruke 3 ss eddik. Grovpizzabunn av surdeig (uten gjær) 5 dl vann
Smør kesamblandingen på pizzabunnen, strø over Norvegia eller. La den grove pizzadeigen heve på et lunt sted i ca 20 minutter. grovepizzabunn, lar du den stå i ca 10-15 minutter, til osten har fått en fin, gyllen farge. 1 Nå Familiepizzabunn Fullkorn og Spelt. 3 dl sammalt hvete, grov
Fordel tomatpuréen over pizzabunnen og dryss osten. La den grove pizzadeigen heve på et lunt sted i ca 20 minutter. 1 Nå Familiepizzabunn Fullkorn og Spelt. 3 dl sammalt hvete, grov
Når du skal lage hjemmelaget grovpizzabunn, starter du med å røre gjæren ut i det lunkne vannet. La den grove pizzadeigen heve på et lunt sted i ca 20 minutter. 1 Nå Familiepizzabunn Fullkorn og Spelt. 3 dl sammalt hvete, grov
Når du skal lage hjemmelaget grovpizzabunn, starter du med å røre gjæren ut i det lunkne vannet. La den grove pizzadeigen heve på et lunt sted i ca 20 minutter. tar ca 8-10 minutter med Nå pizzabunn og gjerne non minutter ekstra med hjemmelaget bunn. 1 Nå Familiepizzabunn Fullkorn og Spelt. 3 dl sammalt hvete, grov