Grov pizzabunn rug oppskrifter

En sunnere hverdagspizza

En sunnere hverdagspizza

Groverepizzabunn. For hjemmelaget pizza kan enkelt lages til å bli en smakfull og sunnere pizzavarient ved å bruke grovere pizzapunn, masse grønnsaker, hjemmelaget tomatsaus, magre kjøttprodukter og en lettere ostevariant hvis du ønsker det
Grov pizzabunn med krydder og tørrgjær

Grov pizzabunn med krydder og tørrgjær

En skikkelig grovpizzabunn er veldig enkelt å lage. Husk at du kan bruke så mye grovt du bare orker, men det kan være greit med litt hvetemel for å få deigen til å lettere holde sammen
Grov pizzabunn av surdeig (uten gjær)

Grov pizzabunn av surdeig (uten gjær)

Ønsker du finere deig, så kan du bruke mer hvetemel, og mindre rug og sammalt hvete). Grovpizzabunn av surdeig er hakket sunnere enn «vanlig» pizzabunn
Grove rundstykker med frø

Grove rundstykker med frø

Hvert emne blir kjevlet ut som en pizzabunn som skal fylle ei langpanne (vi har tre langpanner i heimen, derfor passer det med tre emner)
Lørdagspizza med grovt mel

Lørdagspizza med grovt mel

Å lage pizzabunnen med grovt mel gir en saftig og smaksrik pizza, her har jeg brukt grovt sammalt hvete og litt grovrug, og hvis man da putter masse godt over bunnen, blir det et fullgodt måltid