Pizzabunn. Pizzabunn. 250g grovt mel. 40g pofiber. 40g fiberfin. 12 pizzastykker som hver og en gir deg godt over 16 g protein og 170 sunne kcal fylt med næring og fiber. 250g grovt mel. 40g pofiber. 40g fiberfin. 12 pizzastykker som hver og en gir deg godt over 16 g protein og 170 sunne kcal fylt med næring og fiber
Grunnen til at eg elsker denne pizzabunnen med tunfisk som ingrediens er fordi den er utrulig saftig, får en sprø skorpe, smaker utrulig godt (den smaker IKKJE tunfisk), den er utrulig rask og enkel å lage, krever ingen heving, er utrulig sunn full av proteiner, fiber og grove karbohydrater, mettande, mektig og glutenfri
Groverepizzabunn. For hjemmelaget pizza kan enkelt lages til å bli en smakfull og sunnere pizzavarient ved å bruke grovere pizzapunn, masse grønnsaker, hjemmelaget tomatsaus, magre kjøttprodukter og en lettere ostevariant hvis du ønsker det
For første gong fekk eg ordentlig til pizzabunnen min, og den vart sjukt saftig og god. ~Grovpizzabunn, 1 porsjons pizza~. -2 ss pofiber (reint fiber mel). 2 ss pofiber
I tillegg er den sunn, full av proteiner, fiber og grove karbohydrater, mettande og mektig. eg bruker grovkverna kvitløk, pepper, grillkrydder, oregano, pizzakrydder
Hell litt god olivenolje over pizzabunnen, dryss over litt flaksalt og legg. Glutenfri pizzabunn. Rør sammen, tilsett fiberhusk og jyttemel og la kjøkken maskinen gå i ca 5 - 8. Rør sammen fiberhusk og varmt vann og la stå i ca 10 min. 2 ss fiberhusk. 1 pk semper finmel (uten fiber til fine boller, med fiber til grov bakst). 1,5 ts fiberhusk
Helst med med grovt mel, eller kornfrie mel. hjemmelaget pizzabunn i stedet for kjøpt osv. Om du spiser mere bønner, linser og grønnsaker i stedet or kjøtt vil du få i deg mer fiber, ulike proteinkilder, vitaminer og mineraler