For hjemmelaget pizza kan enkelt lages til å bli en smakfull og sunnere pizzavarient ved å bruke groverepizzapunn, masse grønnsaker, hjemmelaget tomatsaus, magre kjøttprodukter og en lettere ostevariant hvis du ønsker det
Grovpizzabunn (med tørrgjær). En skikkelig grovpizzabunn er veldig enkelt å lage. Husk at du kan bruke så mye grovt du bare orker, men det kan være greit med litt hvetemel for å få deigen til å lettere holde sammen
Å lage pizzabunnenmedgrovt mel gir en saftig og smaksrik pizza, her har jeg brukt grovt sammalt hvete og litt grovrug, og hvis man da putter masse godt over bunnen, blir det et fullgodt måltid
Bunnen smøres medpizzasaus,. Etter en hard uke med oversvømmelse i kjelleren, ørten telefoner til forsikrinsselskapet, pakking og andre nødvendige oppgaver er det endelig helg
Her kommer oppskrift på min måte (i grove trekk basert på oppskriften etter ho Mor på Åsheim). Kjøttlefse er ikke et krampaktig forsøk på å finne et norsk navn på pizzaen
Denne mel bruker vi sammen med vanlig hvetemel i pizza deigen, men siden det i de siste månedene har vært litt smått med interessen for pizza her i huset, sto melet alene og uåpnet innerst i mel skapet mitt