Grissini oppskrifter

Oste Grissini

Oste Grissini

Grissini kommer fra Italia og det passer godt til Tapasbordet, til en suppe eller til grillmaten. Grissini
GRISSINI – NAM NAM

GRISSINI – NAM NAM

GRISSINI, uten noe, med salt, med sesamfrø -nam nam. Grissini skal angivelig stamme fra Piemonte og Napoleon skal
Grissini – pinnebrød

Grissini – pinnebrød

I forbindelse med at jeg har ansvaret for årets forrett nyttårsaften, ble disse grissiniene lagd. Da jeg synes det blir mye smuling om frøene skulle være på grissinien, valgte jeg å ha dem i deigen
Grissini med dip

Grissini med dip

Grissini. Grissini. 1. Bland gjæren inn i vannen til det er løst opp. 2. Ha alle ingrediensene i en bolle å elt deigen til fin å elastisk
Grissini

Grissini

Her kommer min oppskrift på grissini. Stek så grissiniene på 200 grader til de er gyllene. Det er brødstenger som passer perfekt til suppe eller til tapas bordet
Grissini

Grissini

Ta de ut av ovnen og strø på resten av parmesanen mens de er rykende varme så den smelter over grissiniene

Grissini m/ rosmarin og havsalt

Grissini er supert på tapas-bordet eller bare som tilbehør til middagen. Grissini lages av en enkelt hvetedeig som du også kan bruke til pizzadeig
Pinnebrød grissini

Pinnebrød grissini

Lag en pinnebrødoppskrift og bruk litt av deigen til å lage "grissini". En del av deigen brukte jeg til å snurre små grissini som jeg dekket med oliveolje, tørkede urter og havsalt
Grissini

Grissini

I forbindelse med at jeg har ansvaret for årets forrett nyttårsaften, ble disse grissiniene lagd. Da jeg synes det blir mye smuling om frøene skulle være på grissinien, valgte jeg å ha dem i deigen
Grissini – brødpinner med nigellafrø

Grissini – brødpinner med nigellafrø

Grissini. Grissini - brødpinner med nigellafrø Save Print 16 brødpinner Author. Jeg kan anbefale å lage disse neste gang du har lyst på noe knasende godt til suppe eller en gryterett
Tapas med barna

Tapas med barna

ananas i biter, grissini og ketchup som dip. Idag følte jeg for å lage noe lettvint til middag, men samtidig noe som smaker godt