I forbindelse med at jeg har ansvaret for årets forrett nyttårsaften, ble disse grissiniene lagd. Da jeg synes det blir mye smuling om frøene skulle være på grissinien, valgte jeg å ha dem i deigen
Her kommer min oppskrift på grissini. Stek så grissiniene på 200 grader til de er gyllene. Det er brødstenger som passer perfekt til suppe eller til tapas bordet
Italienske snacksbrød, eller grissini med urter som du også kan kalle de. Trill ut grissini - mange lager de fingertynne, jeg liker de best når de er cirka to fingerbredder
Lag en pinnebrødoppskrift og bruk litt av deigen til å lage "grissini". En del av deigen brukte jeg til å snurre små grissini som jeg dekket med oliveolje, tørkede urter og havsalt
I forbindelse med at jeg har ansvaret for årets forrett nyttårsaften, ble disse grissiniene lagd. Da jeg synes det blir mye smuling om frøene skulle være på grissinien, valgte jeg å ha dem i deigen
Grissini. Grissini - brødpinner med nigellafrø Save Print 16 brødpinner Author. Jeg kan anbefale å lage disse neste gang du har lyst på noe knasende godt til suppe eller en gryterett
hjemmelaget italienske grissini. Grissini er enkelt å lage med få ingredienser og smaker kjempegodt som de er eller som tilbehør til for eksempel supper