Mulighetene er mange medgrillspyd ♫♫. Her er oppskrift på tre forskjellige typer, med kylling, fårefilet og biff -og forskjellige grønnsaker og krydder
600 g ytrefilet. Del gresskaret på langs og skrap ut frøene. Hell olje over snittflatene. Dryss på salt. Stek gresskarhalvdelene i ovnen på 200 °C i ca 50 min
Ordet Satay betyr rett og slett kjøtt på grillspydd. For dere som ikke vet hvem denne karen er så har han vært blant landets fremste konditorer, og vært med på kokkelandslaget og konditorlaget, og ikke minst hjernen bak konsepter Jordbærpikene og Choco Boco
Fordelte dette fint utover på grillspyd, krydret med chillipepper og litt chicken steak krydder. Jeg stekte kun opp to ytrefilet av svin og skal spise en med brokkoli mos og en med salat og litt kesam
Og sammen medgrillspydene og de gode potetene hadde vi en nydelig blomkålsalat, og av den kan du gjerne lage dobbel porsjon, den er veldig god og passer til mange andre ting enn grillmat, som koteletter, kylling, karbonader og som pålegg
Her ble det blant annet grillet - grillspyd, der festdeltakerne kunne velge ingredienser på spydet. Her var rødvinsmarinert reinsdyrfilet med hvitløk og rosmarin, svinefilet marinert i rom, chili, ingefær og hviløk, hvalbiff mariert med hvitløk og sitron, elgbiff marinert i rødvin, med oregano og rødløk, lam med hvitløk og mynte
Biffspyd eller grillspyd som vi også kaller det. Sommerkoteletter må du være litt forsiktige med når du griller, da de blir fort tørre, så ikke la dem ligge for lenge på grillen