Vi fyrte opp i vår lille webergrill på toppen av St Hanshaug parken . Tenkte jeg kunne starte lørdagen med å tipse om en god og frisk potetsalat som du enkelt kan lage noen timer før en planlagt grillkveld i parken eller på terrasen
Jeg har et eksempel som jeg brukte i dag, men der hvor jeg i dag brukte ytrefiletavsvin, ville jeg nok optimalt byttet med ribbe eller and, uten at det betyr at dette ikke er så enormt godt også
Svinytrefilet, biffstykker, koteletter osv. Alfredo er en smakfull ostesaus med fløte og hvitløk som du heller over potetgullet og topper med små biter av blåskimmelost og gressløk
Grillet taco Storfe, her brukte jeg ytrefilet, men du kan også bruke andre kjøttstykker eller typer som svin eller kylling Tacokrydder Grønnsaker, paprika, rødløk, maiskolbe Lime Del paprika i to og løk i skiver
Når den var klar avkjølte jeg den i iskaldt vann. SVIN. Dagen etter tok jeg den ut slik at den var romtemperert, tok av vakumposen og la den på indirekte varme på grillen til den var gjennomvarm
Indrefilet med grillet tigerreker, béarnaisesaus, aspargesbønner, rødløk og ferske sjampinjonger. Ytrefiletav okse med peppersaus, indrefilet avsvin med bearnaise,
svinytrefilet (eller indre). “Svinefilet fylt med tomatpesto i vaffeljern” er en av dem. Lukk jernet så oljen blir varm og samtidig smører overflaten av vaffeljernet litt
Server den gjerne til rødt kjøtt, grilletsvin, spekeskinke og oster. Velger du pouch, får du med deg innholdet av to flasker vin til vekten av en vanlig glassflaske fylt med vin