Grillet tynnribbe oppskrifter

Porchetta – perfekt italiensk ribberull

Porchetta – perfekt italiensk ribberull

Ei tynnribbe på 3-4 kilo. Italienarane er ganske tydelege på kva svineribba skal brukast til. Porchetta er den møraste ribberullen du kan tenke deg, med sprø svor som rein bonus
Perfekt ribbe

Perfekt ribbe

Jeg har brukt tynnribbe/midtribbe denne gangen. Juleribbe. Jeg har stekt så mye ribbe før/i Julen 2014. at nå har jeg funnet den perfekte løsningen
Koreansk BBQ-marinade

Koreansk BBQ-marinade

Her har jeg brukt grillribbe av svin, men prøv gjerne med tynnribbe, spareribs eller kanskje bibringe av okse
Svineribbe

Svineribbe

1 ribbe ( tynnribbe/familieribbe).  Svineribbe er favoritten på Julaften for 6 av 10, også hos oss.  Svineribbe
Ribbe med hvitløk ala Hellsrøm

Ribbe med hvitløk ala Hellsrøm

I dag skal vi ta jula litt på forskudd, og lage en tynnribbe med hvitløk, sånn som superkokken Eivind Hellstrøm gjør det
Julemiddag

Julemiddag

1,5 kg tynnribbe. De fleste forbinder jul med ribbe, medisterkaker og julepølse. Så i går kveld hadde vi årets første julemiddag

Romjula er her

Ribba er helst tynnribbe. Dette innlegget blir mest om mat og natur. Allerede 1. juledag startet vi med å spise ribbe-rester
Taco-fest på heilnorsk svineribbe

Taco-fest på heilnorsk svineribbe

Ei tynnribbe på godt og vel ein kilo (eller større om du får fleire gjester). Taco er hurtigmat av det mest kommersielle slaget
Spareribs

Spareribs

Saftig nygrillet svineribbe med deilig, klissete bbq-saus. 1 stor tynnribbe. 1 stor tynnribbe. Nammis. Der lå den igjen
Ribbe hele året!

Ribbe hele året!

Det du skal ha er tynnribbe. Hjemme hos oss spiser vi ribbe hele året. Hvorfor skulle vi ikke. Det må jo ikke være surkål og brun saus som tilbehør hver gang

Ribberull med hvitløk og urter

Tynnribbe. Enklere måte å lage mat på finnes nesten ikke. Mange vegrer seg så for å lage ribbe. Blir svoren sprø i år, svir vi sausen, osv
Juletapas

Juletapas

Jeg brukte tynnribbe som jeg hadde gnidd inn med salt og pepper i forveien. 1. juledag inviterte jeg mange herlige jenter hjem til meg på juletapas
Langstekt ribbe: 12 timer i øl.

Langstekt ribbe: 12 timer i øl.

Tynnribbe innkjøpt hos Strøm-Larsen i Oslo. Et flott stykke tynnribbe (min var på litt over 2 kg) gnis inn med disse krydderene