Ei tynnribbe på 3-4 kilo. Italienarane er ganske tydelege på kva svineribba skal brukast til. Porchetta er den møraste ribberullen du kan tenke deg, med sprø svor som rein bonus
Fersk tynnribbe, gjerne økologis, er min anbefaling. Tynnribben er et jevnt kjøttstykke, mens på familieribben medfølger kotelettkammen som gjør den tykkere på den ene siden
Fersk tynnribbe, gjerne økologis, er min anbefaling. Tynnribben er et jevnt kjøttstykke, mens på familieribben medfølger kotelettkammen som gjør den tykkere på den ene siden
Det du skal ha er tynnribbe. Hjemme hos oss spiser vi ribbe hele året. Hvorfor skulle vi ikke. Det må jo ikke være surkål og brun saus som tilbehør hver gang
Fersk tynnribbe, gjerne økologis, er min anbefaling. Tynnribben er et jevnt kjøttstykke, mens på familieribben medfølger kotelettkammen som gjør den tykkere på den ene siden