Rens og skjær paprika, løk og squash i biter. Rist mandelflakene lett i en tørr stekepanne og bland dem inn i risen sammen med finhakket chili og koriander
Sette paprikaen opp ned (stilkdelen ned), kutte langs «kantene» fra bunnen og ned (mot stilkdelen), dette vil si at jeg ikke vil få med den hvite hinnen eller frøene når jeg kutter
Der fikk jeg servert nydelig grillet kjøtt i tynne skiver. Tradisjonelt serveres bulgogimedrisog det er vanlig å steke tynne strimler medpaprika ved siden av
Når kyllingen er stekt tilsetter du løk, paprikaog sopp. Basen er kokt risog safran. Paella er en spansk risbasert rett som kan varieres i det uendelige
Skjær avdokadoen i terninger, og ha i rett før du serverer med grove lefser. Kanskje dere kan prøve den ut ikveld eller imorgen ♥ Elida kommer snart opp til meg, for å være med oss
Pynt med finhakket koriander, server medrisog nan. Et tips for at minst mulig at marinaden skal sitte igjen på grillen er å spraye grillristenmed litt olje før du legger spydene på