Disse maiskolbene tipper jeg blir de beste du noen gang har spist. Sødmen fra maisen balanseres av syrligheten i limen, og paprika gir en herlig krydderlig smak
Pakk hver maiskolbe i et dobbelt lag med folie. 6 maiskolber (kuttet i to hvis du har mer enn 6 gjester). 6 maiskolber (kuttet i to hvis du har mer enn 6 gjester)
Server for eksempel med grilletmais, salat, godt brød og dobbeltbakte poteter. Det tar litt tid, men det er verd å vente på for resulatet er mørt saftig kjøtt som samtidig er herlig sprø grillet
2 store mais cobs. I mellomtiden koke mais i saltet vann i 5 minutter. Grille mais i 5 minutter, snu regelmessig, til de er møre og svertet her og der. 2 store mais cobs
Grilletmais med smør. grillet vårløk (putt det på grillen i et par minutter, og vips er et klart. (4) Start grillingen av maiskolbene, og legg de ev til side dersom de er ferdige før svinefiléten
En deilig suppe med grilletmais og koriander. Dette blir en deilig og frisk suppe med smaker av løk, koriander og limejuice og så kommer de deilige, søte knasende maiskornene på toppen
Tilsett mais og bønner. 1 liten boks mais. 1 liten boks mais. Av og til kan den grillmaten bli litt ensformig, det går i pølser, koteletter, kylling og grillspyd for det meste
Eg fann mais i grønsaksavdelinga her om dagen. Mais er blant dei tinga som er tilgjengeleg heile året, men den ferske, med dusk som viser at den er moden, og bladverket som passar på den, den er berre her ein kort periode