Brosme med hvit asparges, potetpuré, lodderogn, rødvinskokt delikatesseløk og rødvinssirup. Hadde aldri smakt brosme før, men den har nå mine varmeste anbefalinger. Brosme. Brosme har en smak som minner om hummer KulinariskFanatisme -
Pannestekt brosme med mango- og bulgursalatBrosme har jeg akkurat fått øynene opp for og er veldig fonøyd med filetstykkene som selges på fiskebrygga her i byen Helsefrøken | En blogg om helse og sunn livsstil
Pannestekt brosme med krabbe og erterisotto Enkel velsmakende rett med krabbe og erte-risotto og dypvannsfisken Brosme. Brosme fantastisk god dypvannsfiskPetit pois Charls - Det beste jeg vet
Sommerminner Fish and chips med nyfisket Torsk og Brosme. Litt mer jobb å filetere brosmen men et utrolig delikat og hvit fiskekjøtt som ble perfekt etter å dyppe i en tempura og fritere Aina & Thomas' matblogg