Rens blåskjellen godt. Legg blåskjellene på et bakepapir sammen med de friske urtene. Del reddikene og bland dem med potetene sammen med blåskjellene og kraften fra blåskjellene
Å spise blåskjell i vannkanten føles ut som noe av det mest naturlige i verden. Gjør klar porsjonspakker med blåskjell og kraft på forhånd, og du har den perfekte grillforrett som gjør seg ferdig mens du selv kan beundre det glitrende havet
Grillet torsk med ananas og granateplesalat og bakt, grillet potet med kryddersmør. Blåskjell er fin sommermat som tar kort tid å tilberede og passer både som en lett forrett og til middag når du har gjester over
1 nett blåskjell3-5 charlottløk2 store tomater70 gr smør1/2 dl tørr hvitvin2 hvitløk1 sitron , saft og skall25 gr parmesan50 gr brødsmuler1 kvast persilleSalt og pepper. Skrubb skjellene under kaldt vann og kast de som er ødelagt eller ikke lukker segKok opp 2 dl fiskekraft eller hvitvin og tilsett blåskjellene. 0 1 nett blåskjell
De beste blåskjellene høstes på vinteren og bør derfor nytes NÅ. En annen grunn til å servere blåskjell er at det er sunt, veldig raskt, billig og enkelt å tilberede
Dette er en skikkelig snadder fiskemiddag med laks, steinbit, isgalte og blåskjell. Skjær fisken i terninger og legg i folie sammen med blåskjellene og biter av chorizo