Fyr i grillen, og finn fram kyllinglåra. Kyllinglår er spesielt bra til å ha på grillen, fordi det ikkje tørkar ut på same måten som kyllingbrysta gjer når det blir varmebehandla
Jeg hadde tenkt til å tilberede dagens kyllinglår med asiatiske smaker på grillen i hagen. Da han påpekte at han først måtte spa frem grillen fra under all snøen i hagen, bestemte jeg meg for å lage kyllinglårene i stekeovnen i stedet
Legg kyllinglårene på toppen og stek i ovn i ca. 6-8 grilledekyllinglår. 30 -40 minutter til skinnet på kyllinglårene er sprøtt. DelE-postSkriv utPinterestFacebookTwitter 6-8 grilledekyllinglår
Disse kyllinglårene har godgjort seg i brine i noen timer, tilsatt marinade og så grillet. Marinaden gir kyllinglårene en rik smak med dybde som de voksne rundt bordet satt pris på
Legg kyllinglårene i en frysepose og hell all marinaden over. 2 kyllinglår 4 poteter 4 gullrøtter 2 sitroner 1/2 dl fibersirup eller honning Tørket Rosmarin Sitronpepper Salt Olivenolje Slik gjør du. 2 kyllinglår
Marinaden passer for eksempel brillefint til stekte kyllingbryst (9 min på hver side på medium varme) eller ovnstekte kyllinglår (200 grader i 50-60 minutter) eller kyllingklubber på grillen
Serveres kald til alle typer kjøtt, for eksempel pølser, burger, pulled pork eller kyllinglår. Det begynner så smått å bli grillsesong – tipper mange er godt i gang allerede