Kjempereker, tigerreker, kongereker - kjært barn har mange navn, blir også blir kalt scampi. Scampi er egentlig ett fellesord, som brukes i Norge om sjøkreps, kjempereker og hummerhaler
Scampispyd. Tre på grillpinner og grille i stekeovn på 250 gr. 500 gr råscampi. Marinere scampi i ca 30 min i blanding av paste og rømme. 500 gr råscampi. 30 min Marinere scampi i ca
Tilslutt i grillen noen få minutter. Rå villreker fra Argentina og små kamskjell. Ikke sto det tigerreker, ikke kongereker, ikke kjempereker, og heller ikke scampi
Grillet scapmi med limeskum. Kåret til verdens beste i en årrekke og viden kjent for å dra mat helt til grensen, både med råvarer presentasjon, lukt, tekstur og smak
Kristian kokkelerer ting han ikke kan (og drikker vin i mellomtiden)
Scampigrilles på begge sider på middels varme. Fisk og frukt er en uslåelig kombinasjon, og denne gangen har jeg kombinert scampi med ananas i en rissalat
For meg finnes det ingen grillsesong da jeg griller hele året, men jeg må innrømme at når dagene blir lengre og temperaturen stiger litt, griller jeg oftere
Forvarm grillen (grillfunksjon på ovnen). Disse scampispiddene passer ypperlig på et tapasbord. Ha limeskall, chilli, hvitløk og saften fra lime i en bolle, tilsett scampi, smak til med salt og pepper og bland godt
Min matblogg | spicy thai, freshe salater, fristende kaker og flere spennende smaker
Ferdig grillede. Rens og tørk scampiene og legg dem i en bolle med hvitløk, dill, estragon, salt, pepper og olivenolje (bruk lite salt ettersom skinken kan være ganske salt)