Mange har benyttet de fine dagene til å børste rusta av grillen, og finværet skal bare fortsette. Dette er ypperlig grillmat, det er veldig enkelt å få til og tar ikke spesielt lang tid heller
La oss gå langt bort fra tradisjonelt grillkrydder og utforske noenytt. Når jeg går på butikken for å se etter noe godt å ha på grillen lurer jeg på om alle er sponset av samme marinade/grillkrydder-produsent
Steker og grillet kjøtt lar du hvile minst ti minutter under dekke før du skjærer dem opp. Etter noen år som journalist med matinteresse har jeg bygget opp en rikholdig samling kokebøker
Jeg har jo hatt min del av shepards pie i mitt liv, så det jeg satte igang med nå er jo egentlig som å banne i kirken, men men noen ganger så må man jo bare hoppe i det og bruke inspirasjon fra retter for å komme opp med noenytt
Så i dag tenkte jeg å dele noen små tips til en hyggelig grillkveld, men litt ekstra til. Her har noen blitt snurret i spekeskinke, noen har fått følge av litt basilikum og noen er uten noe
Steik de øverst i ovnen gjerne med grill den siste tiden om de ikke allerede er brune. Hver gang jeg prøver noenytt må jeg utforske det videre, som krydderet Garam Masala
Jeg har akkurat plantet et nytt epletre i hagen, så nå venter jeg i spenning og håper det kommer frukt til tross for at jeg ikke har to stk (leste noe om at det måtte være et par)