Topp det hele med ost ellergriljermel og gjerne dryss på litt purreløk. Jeg måler ikke opp når jeg lager dette, tar bare sånn ca etterhva jeg føler for
over litt griljermeleller revet ost og stek fiskegratengen i ovnen ved ca. Helst ville jeg brukt riflet makaroni som er litt fastere enn den snarkokte, men den får jeg ikke lenger tak i så da “tager man hva man haver” og gjør det beste ut av det
Litt Strøkavring/griljermel/brødsmuler. Her kan du velge litt selv hva du liker best. Spis mer fisk. Strø over litt griljermel/brødsmulereller strøkavring
Panko har en mye luftigere tekstur og mye større smuler en griljermel. Server fisken med en enkel dressing, brokkolipure og hva du måtte ønske av potetereller ris
Litt griljermel, maismel eller knust havregryn. Krydder (salt, pepper og hva annet du måtte ønske). Endelig kommer denne oppskriften, som jeg har lovet dere så lenge